Detta är vi


Vad roligt att ni hittat hit till oss! Vi som bor här på gården heter Anders och Carina. Vi är ett par i övre medelåldern som älskar närheten till naturen. Tycker om att umgås med familj och vänner, på fritiden tar vi gärna en promenad runt om i skog och mark.

gården


Här har vi bott sedan 1984. Gården har genomgått stora förändringar under åren, helrenovering av det hus vi bor i, tillbygge av ett stort garage och förråd. Men det största vi gjort var när vi fick för oss att riva det gamla brygghuset som höll på att förfalla för att bygga ett helt nytt. När det nya huset nästan var färdigt hade vi ännu inte en klar plan över vad vi skulle ha det till. Vi kom sedan på att vi skulle hyra ut det till turister som ville besöka trandansen och nu två år senare hyr vi ut det året runt till människor från hela världen. Tänk att så många uppskattar det vi lagt ner så mycket hjärta och tid på. Vi är så tacksamma

Vi vill att vår gård ska ge glädje till fler

Kärlek. lugn. fest. natur.

Vi älskar att hålla gården vid liv och när den kommer till glädje för fler. Detta är vårt paradis som vi vill dela med fler. Detta blev starten på något nytt och vi började även få förfrågningar från människor som ville hyra vår lada, både till fest och bröllop. Vill ni veta mer eller boka ett besök? Då kommer ni få hjälp av vår dotter Madelene. Hon hjälper oss med alla bokningar och kontakt med våra gäster. Men alla i familjen är inblandade och det är fint att vi tillsammans driver något ihop.