Öppet hus på vår gård


Nu börjar det nära sig Konstnatten/Mekelsmäss som äger rum 22-24 september. Det är vårt tredje år vi deltar. Konstnatten är en folkfest på Falbygden med lokal mat och lokal kultur. En happening i höstmörkret för alla sinnen där man kan besöka många spännande platser med utställare, äta mat lagad av professionella kockar eller hembakat av den kreativa amatören. Det är detta som är charmen med Konstnatten och som gör den extra mysig. Läs mer om Konstnatten och alla utställare här!

öppettider


Fre: 18-23

Lör: 14-24

Sön: 11-15


Hitta till oss:

GPS 58.244035, 13.505704

Våra utställare


Här nedan kommer mer information om vad som händer hos oss och vilka utställare vi har på plats.

nolgården i Ugglum


Vi som har hand om utställningsplats nr 28. Upplev lantlig lyx hos oss! Vi erbjuder till vardags ett enastående turistboende och en plats för magiska fester. Under Konstnatten kommer vi ha visning av vår fest- och bröllopslokal. Ta en fika i vårt orangeri eller titta in i vår fantastiska lada. Vårt mysiga turistboende är också öppet för visning! Välkommen hem till oss


//Caroline, Carina, Evelina, Anders & Madelene

Fotograf madelene


Madelene Lennartsson kommer ställa ut vackra bröllopsfoton i vår lada. Hon fotograferar även gravid, nyfödd och familjer. Madelene är även Anders och Carinas dotter på bilden ovan. Hon sköter all kundkontakt och marknadsföring för Nolgården i Ugglum. Madelene kommer även servera lättare mat och fika under @cleanlifestyle.se.Hemsida: www.fotografmadelene.com

Fotograf Sofia linder


Sofia Linder kommer finnas på plats och ställa ut hennes underbara bröllopsbilder. Sofia utgår från Falköping med fokus barn och familj men även bröllop. Brinner extra för bilder med mycket känslor i och vill att varje fotografering ska vara en härlig stund som man kan se tillbaka på och minnas med glädje.Spana in hennes instagram: @sofialinderfoto

Fotograf Ellen Cornell


Ellen Cornell har sen länge haft ett fotointresse. Ellen gick Estetiska programmet med inriktning foto under gymnasiet och har under senaste åren tagit upp intresset igen. Kombinationen av natur och foto har blivit ett stort intresse som även har mynnat ut i att åta sig uppdrag inom bröllop, studenter och olika verksamheter. Ellen tycker om att fokusera på detaljer inom fotografering.Spana in hennes instagram: @cornellen

Fotograf julia fälth


För Julia Fälth är foton något av det viktigaste vi har, de förstärker de minnen och känslor som så lätt annars kan svalna eller försvinna helt med tiden- Därför är varje fotografi så viktigt och en stor anledning till varför hon älskar att fotografera!

Julia vill på ett enkelt och tryggt sätt fota äkta uttryckt, där allt är tillåtet och där alla kan vara fullt närvarande. Bilder med mycket hår, hud och rörelse är hennes favoriter!Spana in hennes instagram: @fotografjuliafalth


Styled By Emma


Fantastiska Emma kommer vara på plats och hon gör lite allt möjligt! Frisör, bröllopskoordinator , blomsterbinderier, servitris, makeup och mångsysslare som gör allt och lite till med hjärtat för att det är roligt!


Instagram: @stylebyemma78nennas treats


Nevrija som driver Nennas Treats kommer ha visning av bröllopstårtor, cupcakes, macarons, försäljning & smakprover. Nevrija bakar alltid med kvalitativa råvaror. Hos henne kan man skräddarsy sin tårta efter smak och design.Instagram: @nennas_treats_


södra blomsterhandeln


Lina och Jessica driver Södra Blomsterhandeln i Falköping och de erbjuder blommor och dekorationer vid både glädje och sorg, vardag och fest. De skapar kreativa buketter och planteringar efter dina önskemål. I butiken i Falköping finns många färdiga arrangemang, inredning och presenter i form av ljuslyktor, te och choklad. Under Konstnatten kommer ni kunna se blomsterarrangemang för fest och bröllop gjorda av dem i vår lada.


Läs mer på deras hemsida här: www.sodrablom.seJosefin Lantz Design Studio


Josefin Lantz designar trycksakskoncept för bröllop eller annan tillställning. Tillsammans med er utformar hon en unik design av inbjudningskort, meny, placeringsskyltar, tackkort eller annat. Hon arbetar gärna med olika material där endast fantasin sätter gränser. Klassisk, bohemisk, modern eller lantlig – fram den suit av trycksaker som passar dig!


Instagram: @josefinlantzdesignstudio

FinEira bal & fest


Fineira grundades av Susanne Norling i januari 2019 och företaget finns sedan januari 2020 i lokalerna på S:t Olofsgatan 49 i Falköping. FinEira säljer bal- och festklänningar samt smycken, syr upp kläder på beställning, ändrar och lagar kläder. Under Konstnatten har de visning av visning av festkläder och sömnad i vår lada.


Läs mer på hennes hemsida här: www.fineira.seHK Högtidskläder i Falköping


Hos Högtidskläder hittar du ett brett sortiment av högtidsklädsel och accessoarer till alla män. De erbjuder smoking, frack, skjortor, gördel, västar, byxor, hängslen, manschettknappar, lackskor, handskar och mycket mer! Under Konstnatten hos oss har de visning av frack & smoking mm i vår lada.

Fineira bal- och festkläder har ett nära samarbete med HK Högtidskläder och de delar båda samma lokal i Falköping.


Läs mer på deras hemsida här: www.hogtidsklader.nuMalin sahlén art


Malin Sahlén ställer ut sina fantastiska oljemålningar som hon skapar med känsla och intuition. Abstrakt konst som hänför och som passar ihop med hennes underbara personlighet.


Instagram: @malinsahlenart
BN larsagården


Berit Niklasson från Östra Tunhem driver BN Larsagården. Berit och hennes man har självplock av färska granar på deras gård. Åk dit och välj en gran i deras lilla skog. De finns på plats vissa tider om du vill ha hjälp. Färsk gran står sig länge och dessutom bjuds du på en mysig upplevelse genom att själv komma ut i skogen och välja din egna gran. Håll utkik på Berits Instagram för öppettider.


Många granar betyder mycket granris! Berit kommer ställa ut sina barriga skapelser hos oss under Konstnatten. Ha visning av barriga skapelser, betongalster och beställningar på julbockar inför advent.


Instagram: @bnlarsagarden
eco suits you


Theres som driver den ekologiska webbutiken Eco Suits you kommer finnas på plats och ha försäljning av sina produkter. Hon säljer produkter för kropp och hem. Theres stöttar Barndiabetesfonden och Diabetesmammorna genom all försäljning under helgen.


Hemsida: ecosuitsyou.se
Karleby handelsträdgård


Handelsträdgården drivs i tredje generationen och hemma hos dem och på torget i Falköping kan du köpa egenodlade sommarplantor, krukväxter, grönsaker och snittblommor varje fredag och lördag. Under Konstnatten kommer du kunna köpa massa gott hos oss från dem.


Hemsida: www.karlebyhandelstradgard.se
grillmood


Grillmood AB är ett nystartat företag i centrala Skaraborg som ligger ett stenkast bort från Nolgården i Ugglum. De erbjuder produkter med hög kvalité i fokus och allt du behöver för att finslipa dina kunskaper inom grillkonsten. De kommer finnas på plats under helgen och visa grillar och grilltillbehör.


Hemsida: www.grillmood.se
Ponnyridning & mys med minihästar


Kom och rid på minihästar hos oss! Emma Sihlberg som är en vän till familjen kommer med sina minihästar. Betala en liten slant för att rida eller gå in och mys i hagen med gosiga minihästar. 5 hästar kommer finnas på plats i anslutning till vår parkering. Bra att veta är att maxvikten för barnryttare är 45 kg.


Öppetider:

Lördag: 14-17

Söndag: 11-14
Lättare mat & fika


Madelene Lennartsson driver företaget Clean Lifestyle. Hon gjorde en livsstilsförändring för 3 år sedan som resulterade i att hon blev medicinfri från sin autoimmuna tarmsjukdom Ulcerös kolit. I hennes kanaler inspirerar hon dagligen sina följare med livsstilsråd och näringsrik mat. Madelene kommer under Konstnatten ha försäljning av fika fritt från gluten, mjölk och vitt socker och servera en soppa.


Madelene kommer även sälja sin kokbok på plats!


Hemsida: www.cleanlifestyle.se