vi älskar kärlek


I vår lada förverkligas drömmar och förevigas minnen. Dessa väggar har under decennier sett hårt lantbruksarbete och på senare år fyllts med kärlek och de mest magiska tillställningar. Ni fyller ladan och omgivningarna med det ni vill för er stora dag. De finaste minnena skapar vi tillsammans med nära och kära. Det värmer oss i hjärtat när vi tänker på hur många som väljer oss för en av de största dagarna i livet.

"Vi är så nöjda med allt ❤ Ni har varit så hjälpsamma och välkomnande. Vi kan verkligen varmt rekommendera ert fantastiska ställe till alla som ska gifta sig!"

Sofia L

bra att vetalokalens utrymme/kapacitet


Det får plats 120 st glada sittande gäster. Lokalen är byggd i två nivåer, därför om ni skulle vara hälften fylls lokalen upp ändå och upplevs inte som för stor. Om ni frågar oss är det supermysig hur man än väljer att ställa borden.

vigsel


Det finns flera vigselplatser på vår gård och att viga sig hos oss kostar inget extra. Kanske vid vår damm, i vårt vackra orangeri eller i ett närliggande naturreservat? Ni bestämmer, vill ni ha en traditionell vigsel i en kyrka finns det flera som ligger nära, bland annat Gudhems, Bjurums, Ugglums mfl. Vid Gudhems kan vigseln ske i en klosterruin. 

ladugård


I anslutning till ladan finns en ladugård som vi håller på att renovera, i framtiden kommer det bland annat finnas kök och handikapptoalett. Det är just nu ett perfekt tillhåll för cateringpersonal och förvaring av saker som ni behöver under veckan och den stora dagen/kvällen.

orangeri


Vi byggde orangeriet för att brudpar och gäster skulle få en plats för mingel innan bröllopsmiddagen. I vårt orangeri finns stolar, bänkar, soffgrupp, braskamin och en bardisk med kyl och frys. Ett perfekt tillhåll att servera brudskålen på minglet. Men också att hålla vigsel, servera buffén eller ha som ett lugnt tillhåll på kvällen.

pergola


När vädret tillåter kan minglet hållas i vår mysiga pergola med utsikt över dammen. Här har det skålats och serverats tårta innan bröllopsmiddagar. Ett mysigt ställe att spendera pauser under middagen.

vatten


Precis emellan boende och lokal ligger en damm. Vattnet i anslutning till lokalen gör upplevelsen ännu mer ljuvlig och naturskön. Dessutom är det ett vackert ställe att hålla sin vigsel på.

Stor parkering & grönyta


Det finns en stor parkering på gräs i anslutning till lokalen där många bilar får plats. Även möjlighet för ställplatser för husbil, husvagn och tält för långväga gäster. Har ni tänkt att anordna en aktivitet eller lek? Inga problem, det stora ytor att röra sig på för flera olika ändamål.

Egen mat & dryck


Gästen ordnar med egen mat och dryck, men vi bistår gärna med idéer och tipsar om lokala företag som vi gillar att samarbeta med.

städning


Städning av lada, ladugård, boende, orangeri, pergola, dass och toaletter utförs av hyresgästen. Men det finns möjlighet att köpa till städning och sophantering om det skulle önskas. Brukar uppskattas att slippa greja med det efter en festnatt!

Samarbetspartners


Om ni önskar tips på frisörer, fotografer, cateringfirmor, florister och annat för er stora dag ställer vi gärna upp.

öppettider


Vår lada som är festlokal är inte isolerad, därför har vi endast öppet för bröllopsbokningar från sista helgen i maj till första helgen i september. Brukar vara behagligt i vår lada men om ni är riktigt frusna av er finns det filtar och gasolvärmare till hands. Brukar dock inte användas under sommaren.

inspirationsbilder

"Dagen och natten var otrolig! Nolgården är verkligen en fantastisk plats för bröllop, älskade det ❤"

Frida S

boende


Vid hyrning av festlokal ingår även två nätter i vårt exklusiva boende med fem bäddar. De nätter som ingår är den natten då festdagen äger rum och natten efter. Natten innan ingår i pluspaketet (läs om det längre ned), men går även att hyra till. Kanske behöver brudparet en avkopplande kväll innan sin stora dag med jacuzzi och bastubad eller bara njuta i naturen i de härliga omgivningarna. Eller så kanske bruden vill ha en avkopplande spakväll med bastubad och mys i jacuzzin med sina tärnor dagen innan bröllopet eller varför inte brudgummen med sin bestman och vänner. Vi hjälper er med era önskemål.


Om man bokar pluspaketet har ni även möjlighet för förberedelser innan bröllopet, som exempelvis brudens håruppsättning och sminkning. Möjlighet till förvaring av mat och dryck.


Det går bra att komplettera med extrasängar eller madrasser om man vill att fler ska få plats. Det kostar inget extra. Det finns även möjlighet att hyra lakan och handdukar om det skulle önskas.

bröllopspaket


Vi erbjuder två olika prispaket för att kunna tillgodose allas behov. Ett baspaket och ett pluspaket.

Baspaket


2 nätter boende (lör-mån), incheckning 15:00, utcheckning 12:00.

Tillgång till ladan, ladugård, orangeri, pergola & dass tis-mån

Rektangulära bord

Udda stolar

Olika vigselplatser

Orangeri

Pergola

Trädgård

Kylar och frysar

Förbrukningsmaterial som tvål, toalettpapper & städmaterial

2 toaletter + 1 dass

Ljudanläggning i lada

Discoljusanläggning

Grunddekoration i lada

Möbler och soffa i lada

Brudbåge

Projektorduk

Informationsskyltar

Uterum för mingel, matservering eller vigsel

Kyl/frys i lada, ladugård, orangeri & boende

Vi är behjälpliga under hela er vistelse

pluspaket (populär)


Allt i baspaket +

1 extra natt i boende (fre-lör), incheckning kl. 15:00

Runda bord

Snygga stolar

Projektor

Eldkorgar

Grill för nattamat (kol ingår)

Ljusstakar i mässing

Vasar

Bordspiedestaler

Korgar

+ massor mer dekorationer

Kaffemaskin

Filtar

Tillval


Dukar till bord

Bärbar högtalare

Gasolvärmare

Porslin (Udda tallrikar, assietter, kaffekoppar, mm)

Slutstäd

Sophantering

Dekorationer pluspaket


Nedan finner ni massor av inspiration på de dekorationer som ingår i vårt pluspaket.